Hello Holiday..

Yeha... Cuti datang lagi... Kiter cuti seminggu sempena Tahun Baru Cina.. Cuti je lebih.. Tapi bukannye kiter selebrate Chinese New Year sangat.. Paling2 pon kiter sambut dengan cara, makan limau bebanyak.. Lepas tu sakit perut.. Haha.. Padan muka kiter.. Sesi persekolahan baru ni, ok la gak.. Cuma agak busy la.. Kalau dulu kiter sekolah sesi petang, tapi sekarang sesi pagi.. Nak kena biasakan diri r.. Tambahan dengan tugas sebagai pengawas yang agak banyak kalau dibandingkan dengan sebelum ni.. Maklumlah, sesi pagi ni budak2 nye yang besar2.. Lagi keras kepale, tu yang lagi banyak kerja nak kena buat.. Kena jadi lebih tegas.. Penat memang penat.. Tapi bila dapat tau masalah disiplin dah kurang atas bantuan pengawas yang bersusah-payah, kiter rase seronok.. Puas hati.. Gembira.. Bangge pon ade la siket..Huhu.. Homework plak, buat sementara ni, tak banyak sangat la.. Tapi nanti bila dah nak masuk pertengahan tahun, mula lah semua cikgu nak bagi kerja sekolah.. Mak aih.. Rase cam nak pecah kepale.. Tapi demi mase depan, teruskan usaha la.. Erm, cuti ni selain wat homework yang agak bertimbun tu, kiter nak wat pe lagi ek.. Takde idea la.. Bagi cadangan siket.....

2 orang bersuara:

Lily on January 24, 2009 at 4:51 PM said...

pergi beraye kat ruma kawan la~ =)

criterkiter on January 25, 2009 at 12:58 PM said...

Ha'ah la.. Betol gak.. Boleh dapat angpau banyak2.. Masyuk2...

Post a Comment

 

criterkiter Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template