Say Hye To Hostel..

Erm... Hari ni semua dak hostel kena balik hostel masing2.. Termasuk la kiter.. Lepas ni, kurang la aktiviti meng'update' blog kesayangan kiter ni.. Sdey... Mase nak cuti, seronok je nak cakap "selamat tinggal buku".. Tapi bila nak start sekolah, tak best nye nak cakap"selamat tinggal blog".. Dan yang paling sadis, terpaksa ucapkan "hai warden".. Itu yang paling dahsyat..Huhu.. Tapi takpe, demi mengejar cita2 untuk mendapat kerjaya yang profesional bila besar nanti, kiter akan kuatkan semangat untuk berjuang dan berjuang di medan perang.. Macam ahli politik la pulak.. Hehe.. Berlatih dari sekarang.. Mungkin kiter akan menjadi Perdana Menteri Malaysia satu hari nanti.. Sape tau kan.. Bayang kan kalau kiter jadi PM, kiter akan pastikan bahawa blongging adalah salah satu mata pelajaran wajib kat sekolah.. Hahaha... Nanti mesti ramai anak muda akan datang jadi jutawan internet.. Huhu.. Maka dengan itu, undilah kiter jadi PM anda... Undi!! Undi!! Eh, rasenye ni dah tersasar jauh dari tajuk post ni.. Hei, intan....intan.... Ni la akibatnye suka makan kerepek, kan dah merepek je... Takpela sekali sekala.. Berbalik kepada tajuk asal kiter.. Best gak kalau balik hostel, boleh jumpe kengkawan yang tidak dirindui.. Huhu.. Boleh la kiter mulakan kembali study group kiter.. Dah lame tak study ni, nanti mesti jadi agak slow otaknye.. Harap2 tak la.. Aduh, kiter rase cam tak nak berenti menaip je.. Tapi kiter masih blom packing barang nak balik hostel... TOLONG!! TOLONG!! So, kiter terpaksa chow dulu... Tata...


P/S: Semoga bertemu kembali pada cuti sekolah yang akan datang.. (n_n)

3 orang bersuara:

alia (: on January 4, 2009 at 1:27 PM said...

slamat berskola intan! :D

najihah said...

blis ostel mmg besttt.best sgt.skola sesi pg lg best.haha

criterkiter on January 27, 2009 at 9:32 PM said...

Yela tu najihah...

Post a Comment

 

criterkiter Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template