Template Baru!!!

Akhirnye...... Projek untuk memasang template baru pada blog kiter dapat disiapkan...... Semua ni tak kan berjaya tanpa bantuan dari seseorang.... Huhu.... Sekarang blog criterkiter berwajah baru..... Kiter berpuas hati ngan hasilnye..... Tapi sebenarnye, kiter masih sayang ngan template sebelum ni....
Camne pon, kiter terpakse tukar sebab template tu berat sangat la...... Harap2 template ni tak berat cam yang dulu..... Korang rase, berat tak template kali ni????? Ok tak????? Harap2 ok la ek... Kiter dah pening kepala dah ni.... Nanti kalau dah expert, kiter wat template sendiri la.... Lagi bagus.... Betol tak???? Huhu... Itu pon entah berapa juta tahun lagi baru boleh.... Tapi memang impian kiter nak wat template sendiri.... Doakan la impian kiter tu tercapai ek..... Hohoho...






<= Ni rupa criterkiter yang sebelum ni....









6 orang bersuara:

Alia on January 1, 2009 at 10:33 PM said...

Sejak saya mula berjinak jinak dengan blog inilah blog yg paling canggih. Tahniah!! Saya nak beritahu blog saya pun segan.

alia

Intan on January 2, 2009 at 1:53 PM said...

Terima kasih banyak2 Alia... Tapi jangan puji lebih2 nanti makin kembang kiter.. Huhu...

loque on January 3, 2009 at 4:10 AM said...

wow!
theme ni memang cantik pown...

criterkiter on January 3, 2009 at 11:13 AM said...

Thank you... Thank you...

Gempakz!!! on January 26, 2009 at 9:16 PM said...

Amin..Moge impian nk bt tempate tercapai...
Anip rse ok template nie...
Nampak cool..huhu

criterkiter on January 29, 2009 at 4:17 PM said...

Hot n cold gitu....

Post a Comment

 

criterkiter Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template