Say NO TO YAHUDI

Mungkin untuk memegang senjata dan berperang menentang tentera Israel kita tak mampu.. Tapi, kita boleh membantu Palestin dengan cara memboikot Israel.. Dengan cara ini, mereka akan kekurangan sumber pendapatan... Tak dinafikan bahawa memang agak sukar memboikot barangan mereka kerana kebanyakan barangan mereka memang dah jadi barangan keperluan kita setiap hari.. Kiter pon
banyak guna barang Israel.. Tapi, demi Palestin kita semua kena berkorban sikit.. Jangan pentingkan diri sendiri.. Bayangkanlah penderitaan mereka di Gaza.. Maka, jadilah seorang yang ANTI ISRAEL!!!!










Besarkan gambar ni, dan kenalpasti barangan yang perlu kita boikot..




BERKORBAN DEMI PALESTIN!!!

5 orang bersuara:

Gempakz!!! on January 26, 2009 at 9:23 PM said...

Betol3..kiter boikot brgn buatan Israel..
Tak luper juge Amerika..
Bukan nye mati pon kalau x gne...
Anip dan famili dh Boikot habis2an..
Skrg nie pon ekonomi amerika pon dh jatuh..pdn muker..kn3??

mieza Arshad on January 27, 2009 at 12:25 PM said...

salam ,
sy rasa "elakkan" adalah perkataan terbaik utk menggantikan boikot .
kalau betul nak boikot berhabisan pon tak boleh jugak kan .
gune internet --- product mereka
microsoft office ---product diorang jugak
kalau student , nak buat kerja skolah mesti ada 2 tools ni kan ..
lain lah kalau ada negara islam/negara lain buat product ni semua sama spt mereka

cume kalau ada yg boleh kita "elakkan" ,
kita "elakkan" lah .

tp jangan lah seperti peribahasa hangat-hangat tahi ayam pulak ye ;)
kalau minggu ni ckp "boikot" ,
harap2 lagi 2 bulan pon same lah ye ;)

ini hanya pendapat sy .

criterkiter on January 27, 2009 at 9:34 PM said...

Betul gak tu... Kalau nak diboikot semua, tak tau nak gune apa nanti...

Anonymous said...

Kita gak boleh gitu...
Lagian, kalo kita boikot barang2 itu, ga ada pengaruhnya juga buat israel dan palestina..

Yang harus kita lakukan adalah berdoa...
Tidak guna lah yang namanya boikot2 seperti itu...

criterkiter on January 31, 2009 at 11:02 AM said...

Nampaknya ada orang yang berlainan pendapat la...

Post a Comment

 

criterkiter Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template