Fikir2 untuk memeningkan kepala

Wah... Sangat lame tak meng' update' blog... Fuh... Skunk ni memang bizi giler... Dengan folio nye yang berlambak... Kerja rumah yang tak berhenti-henti sederas air pasang... N the most important, peraturan baru kat hostel yang tak habis-habis digubal... Try imagine ya... Tiap ari ade peraturan baru... Tak ke aneh name nya tuh? Hari ni kate boleh itu dan ini... Tibe2 hari ni tak leh plak... Aduh!!!! Poning kopalo den... Ni yang menyebabkan perasaan untuk memindahkan diri dari sekolah ni semakin membuak-buak... Tapi, nak pindah sekolah mane ek? Kalau leh kiter nak ambik BA tinggi taon depan... Kat cni ade, tapi... Taknak skul sini lagi... Nak pindah Telok Datuk, aduh... Jauh cket takde ke... Nak pg MRSM or SBP, alamak... Cam dapat je... Dapat SBPI pon jadila... Hak hak.... 9A pon blom dapat... Nak p SMKA... Erm.... Walah... Layak kah diriku? Huhuhu... Jadi, sekarang ke mana arah tuju diriku ini yang seterusnya???? Kiter memang target nak 9A salah satu sebabnye coz nak kuar dr SMKTPG!!!! Tapi, kalau da kuar, nak p mane????? Takde idea... Aaarrggghhh!!!! Ponin!!! Jadi untuk tidak memeningkan diri yang memang da penin, kiter luperkanlah tentang tu dulu... Papehal... Dapatkan dulu 9A dalam PMR.... Pastu, baru fikir nak p mane... Huk huk huk....

P/S: Study la.. Sok exam Geo....

2 orang bersuara:

+akufobia+ on May 25, 2009 at 2:12 AM said...

hidayah JB ada.jom.http://www.hidayah.edu.my/

::AnEp:: on July 10, 2009 at 1:22 AM said...

ok..study elok2..bagi dapat 9A...
pasal nk tukar skul 2 pkir kemudian eh...

Post a Comment

 

criterkiter Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template