Ape nak wat ni

Akhirnya!!! Kiter dapat isi untuk perbahasan...Setelah kering otak ni kiter perah.... Walaupun isi tersebut tak berapa nak manthop la bak kate syamsul ghau-ghau, tapi sekurang-kurangnya ada la jugek... Daripada hampeh, langsung tak de kan... Betul tak??? Lagipun, kan orang kate, baik ade walaupon sikit daripada takde langsung... Huhu.. Tapi dengan isi yang camni, kiter tak yakin boleh menang... Dengan ditambah lagi satu problem... Pembahas ketiga team kiter, taknak join bahas lagi... uuuuuu... Kiter dah tak tau nak carik sape lagi... Team kiter ade 2 orang simpanan... Tapi, tak tau la diorang nak ke tak nak.. Kiter dah pujuk sorang.. Tapi cam taknak je... Dah la kiter kalau bab pujuk memujuk ni, memang fail.. Tak pernah lulus... Yang lagi sorang, kawan kiter dah tanye... Tapi, hampeh... Bagi mesej,tak dijawap... Kurang asam sungguh beliau itu.. hehe.. Tapi nak wat camne... Kiter tak leh nak pakse...Diorang kena dengan rela hati... Bukan pakse rela.. (da pakse, rela plak... Hei, pape ntah..) Huhu... Harap2, kalau diorang bace ni, tolong la... Kiter merayu... Salah sorang daripada korang, beralah...


P/S: Adibah, Putri, Edha... PLEZ!!!!! Usah bikin gue tension dong!!!! (ntah btol ntah tak bahase kiter ni.... arghhh...!!! hantam... Harap jangan ade orang Indonesia saman kiter dah la ek...)

7 orang bersuara:

+akufobia+ on March 20, 2009 at 5:52 PM said...

hu.takpe.tetap semangat.jangan putus asa.doa banyakbanyak.moga ada yang beralah nanti.lembut hati nak join balik.kuku.DIA yang pegang hatihati mereka.semoga dipermudahkan.hu.tetap berusaha.haih!

Marukatsu on March 20, 2009 at 7:33 PM said...

Cute cat!
Have a nice day!

The Afiq on March 20, 2009 at 7:50 PM said...

Ko smngat sngt pahal ??? rilek sudeh !!!

Anonymous said...

:)
sabar....
sabar itukan separuh daripada iman,,

wh0se on March 21, 2009 at 8:49 AM said...

leh tak kalau whose nak tanya...kucing tu garang tak seperti tuan punyer blog nie...hehhe..jgan marah2 ya...nanti kena jual...

Azwan on March 21, 2009 at 9:38 PM said...

Comey kucing nie...
Rasa nak bela jee...;-)

criterkiter said...

+akufobia+,ok2... Amin...

marukatsu, thank you...

the afiq, nak wat camne... dah semangat...

anonymous, yelah...

whose, tuan punya blog ni garang ke???

azwan, bela la.. bukan kucing kiter pon...

Post a Comment

 

criterkiter Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template