Tulisan rumi convert ke jawi

Kiter rasa tidak ramai kengkawan yang ada software yang boleh convert tulisan rumi ke jawi. Jadi bila ada tugasan yang memerlukan tulisan jawi, masalah akan timbul. Ada ke tak de kalau nak selesaikan, buat secara manual la kan (tulis tangan la tuh..)



Ada satu web ni ia ada sediakan perkhidmatan secara online untuk convert tulisan rumi ke jawi. Tak susah, taip ajer apa ayatnya dalam tulisan rumi lepastu tekan convert. Taraaa... di dah convert da..



Jika berminat klik kat link ni yer..



Terima kasih buat My Blog - Rizz, kat situ kiter ada jumpa macam-macam lagi tentang software dan komputer..





Subscribe in a reader

3 orang bersuara:

Tencent Gaming Buddy on January 5, 2020 at 2:16 PM said...


Gamesloop


KMSpico


aimesh

PUBG
best electric shavers for men
dirbs

Tencent Gaming Buddy on January 5, 2020 at 2:16 PM said...

jawi converter

Unknown on June 7, 2020 at 1:08 PM said...

ANNISA FAIHA BINTI MOHD ZALANI

Post a Comment

 

criterkiter Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template